Pomocné práce ve stravovacím provozu Fakultní nemocnice Královské Vinohrady
Česká republika malaPopis poptávky
Předmětem veřejné zakázky jsou pomocné práce ve stravovacím provozu Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. 1. Požadovaný počet zaměstnanců: • všední den: 18 – 21 zaměstnanců, dle aktuálních potřeb stravovacího provozu, z toho min. 6 mužů • neděle + svátky: 12 – 14 zaměstnanců, dle aktuálních potřeb stravovacího provozu, z toho min. 5 mužů 2. Rozsah pracovní doby: • Denně od 6:00 hodin do 20:00 hodin (provoz stravovacího pavilonu) • Pracovní doba bude předem každému zaměstnanci stanovena dle potřeb jednotlivých pracovních úseků 3. Předpokládané množství požadovaných hodin k odpracování • 6000 hodin / měsíc 4. Požadovaný rozsah práce: • Výdej teplých a studených jídel na tabletovacím páse • Výdej teplých jídel v závodní jídelně, včetně přípravy a výdeje snídaní a svačin • Obsluha zákazníků při pultovém prodeji zboží (výroba několika druhů kávy, čajů, zmrzliny, apod.) • Obsluha velkokapacitních pásových myček nádobí, mytí porcelánového nádobí a mytí transportních tabletů • Mytí přepravních vozíků určených na přepravu stravy po FNKV • Výroba jídel na studené kuchyni (plněných baget, chlebíčků, salátů apod.) • Mytí gastronomického vybavení stravovacího provozu (mytí kotlů, pánví, konvektomatů, robotů, pracovních stolů a nářadí) • Mytí černého nádobí (fyzicky náročná práce - pouze pro muže) • Pomocné práce při výrobě stravy (čištění zeleniny, loupání cibule a brambor, mytí ovoce apod.) • Doplňování hotových jídel k výdejním místům (fyzicky náročná práce - pouze pro muže) • Doplňování zboží na prodejní místa v prodejně stravovacího provozu 5. Požadavky na uchazeče - zaměstnance: • v případě zaměstnání zahraničních občanů, znalost českého jazyka minimálně slovem • samostatnost a znalost výroby jídel na studené kuchyni (výroba plněných baget, obložených chlebíčků, míchaných salátů, pomazánek apod.) • znalost pultového prodeje výrobků studené kuchyně, včetně obsluhy kávovaru, zmrzlinového stroje a pultového prodeje cukrářských výrobků • znalost a samostatnost při výdeji teplých jídel na tabletovacím páse, včetně výdeje teplých jídel v závodní jídelně zadavatele • znalost mytí černého nádobí, včetně obsluhy velkokapacitní myčky černého nádobí • nošení předepsaného bílého pracovního oblečení • dodržovaní hygienického minima • případě kontroly je zaměstnanec povinen, ihned předložit platná pracovní a pobytová povolení na území ČRInformace o zakázce
Typ: Podlimitní
Evidenční číslo zakázky: 433131
Zadavatel-název/jméno: Fakultní nemocnice Královské Vinohrady
IČ zadavatele: 00064173
Datum zveřejnění: 06-09-2013
Země: Česká republika
Evidenční číslo zakázky: 433131
Zadavatel-název/jméno: Fakultní nemocnice Královské Vinohrady
IČ zadavatele: 00064173
Datum zveřejnění: 06-09-2013
Země: Česká republika
Podrobné informace o zadavateli a zakázce
Detaily zakázky: Bude zobrazeno po přihlášení.