Spolupráce při optimalizaci nové technologie výroby zpracované zeleniny s vyšší senzorickou hodnotou – výrobní technologie IV
Česká republika malaPopis poptávky
Předmětem zakázky je dodávka linky pro zpracování syrové zeleniny na realizaci projektu ”Spolupráce při optimalizaci nové technologie výroby zpracované zeleniny s vyšší senzorickou hodnotou”. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.Informace o zakázce
Typ: Podlimitní
Evidenční číslo zakázky: 452062
Zadávací řízení: OPEN
Zadavatel-název/jméno: Jihočeská zelenina a.s.
IČ zadavatele: 60070927
Datum zveřejnění: 15-11-2013
Země: Česká republika
CPV: 42215000-6
Evidenční číslo zakázky: 452062
Zadávací řízení: OPEN
Zadavatel-název/jméno: Jihočeská zelenina a.s.
IČ zadavatele: 60070927
Datum zveřejnění: 15-11-2013
Země: Česká republika
CPV: 42215000-6
Podrobné informace o zadavateli a zakázce
Detaily zakázky: Bude zobrazeno po přihlášení.