Spolupráce při optimalizaci nové technologie výroby zpracované zeleniny s vyšší senzorickou hodnotou – výrobní technologie IV

Česká republika mala

Popis poptávky

Předmětem zakázky je dodávka linky pro zpracování syrové zeleniny na realizaci projektu ”Spolupráce při optimalizaci nové technologie výroby zpracované zeleniny s vyšší senzorickou hodnotou”. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.

Informace o zakázce

Typ: Podlimitní
Evidenční číslo zakázky: 452062
Zadávací řízení: OPEN
Zadavatel-název/jméno: Jihočeská zelenina a.s.
IČ zadavatele: 60070927
Datum zveřejnění: 15-11-2013
Země: Česká republika
CPV: 42215000-6

Podrobné informace o zadavateli a zakázce

Detaily zakázky: Bude zobrazeno po přihlášení.



Kategorie poptávky, klasifikace

540.000
Poptávek
2.500
Kategorií
4
škály hodnot
185,200+
Poptávajícíh

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat +420 725 300 595

Volejte: +420 725 300 595