Luštěniny jako zdroj proteinů pro jídlo

Česká republika 30.10.2012 mala

Popis poptávky

Andaluská společnost připravuje návrh na projekt KBBE.2012.1.2-02. Hlavním cílem projektu je navrhnout a zrealizovat terénní a laboratorní pokusy na zlepšení křivky výnosu, předčasnou vyzrálost a symbiotické fixování dusíku (N2), jakož i kvality proteinů pro jídlo a krmivo v evropských zemědělsko-ekologických podmínkách. Pro tuto společnost hledáme veřejné a soukromé výzkumné skupiny a instituce zabývající se vývojem luštěninových plodů. Ref.č.12 ES 27F4 3Q1D

Kategorie poptávky, klasifikace

540.000
Poptávek
2.500
Kategorií
4
škály hodnot
185,200+
Poptávajícíh

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat +420 725 300 595

Volejte: +420 725 300 595