Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Česká republika mala

Popis poptávky

Vyhledání odborného partnera pro spolupráci na realizaci projektu Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Projekt bude realizován s podporou PRV, v rámci podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií ( resp. inovací) v potravinářství, kódu 002 Spolupráce na vývoji nových produktů , včetně jejich finální úpravy a designu.

Informace o zakázce

Typ: Podlimitní
Rozsah: 1.Analýza současných výrobků 2.Návrh receptur pro výrobu jednotlivých druhů fermentovanýchmasných výrobků 3.Spolupráce při výběru vhodné technologie 4.Spolupráce při zavádění technologiedo praxe a přechodu výroby na nové součásti technologie 5.Přesné nastavení správných parametrůklimatizačních a sušících komor (teplota, vlhkost, proudění vzduchu)
Evidenční číslo zakázky: 60032172
Zadávací řízení: Otevřené
Předmět zakázky: Služby
Zadavatel-název/jméno: ZŘUD - MASOKOMBINÁT PÍSEK CZ, a.s.
IČ zadavatele: 26419793
Od: 01-01-2010
Do: 31-12-2022
Datum zveřejnění: 05-06-2009
Země: Česká republika
CPV: 73110000-6

Podrobné informace o zadavateli a zakázce

Detaily zakázky: Bude zobrazeno po přihlášení.



Kategorie poptávky, klasifikace

540.000
Poptávek
2.500
Kategorií
4
škály hodnot
185,200+
Poptávajícíh

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat +420 725 300 595

Volejte: +420 725 300 595