Optimalizace technologie výroby džemů a ovocných pomazánek s vyšším obsahem nutričně a senzoricky významných látek - spolupracující subjekt
Česká republika malaPopis poptávky
Předmětem zakázky je spolupráce na realizaci projektu „Optimalizace technologie výroby džemů a ovocných pomazánek s vyšším obsahem nutričně a senzoricky významných látek“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.Informace o zakázce
Typ: Podlimitní
Evidenční číslo zakázky: 386214
Zadávací řízení: OPEN
Zadavatel-název/jméno: FRUTA Podivín, a.s.
IČ zadavatele: 49968556
Datum zveřejnění: 07-02-2013
Země: Česká republika
CPV: 73000000-2
Evidenční číslo zakázky: 386214
Zadávací řízení: OPEN
Zadavatel-název/jméno: FRUTA Podivín, a.s.
IČ zadavatele: 49968556
Datum zveřejnění: 07-02-2013
Země: Česká republika
CPV: 73000000-2
Podrobné informace o zadavateli a zakázce
Detaily zakázky: Bude zobrazeno po přihlášení.