Spolupráce při optimalzaci nové technologie výroby zpracované zeleniny s vyšší senzorickou hodnotou - odborný subjekt

Česká republika mala

Popis poptávky

Vyhledávání odborného partnera pro realizaci projektu „Spolupráce při optimalizaci nové technologie výroby zpracované zeleniny s vyšší senzorickou hodnotou“. Předmětem zakázky jsou činnosti v rámci číselníku výdajů: 001 - Spolupráce na vývoji nových technologií zpracování zemědělských produktů a přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům a 002 - Spolupráce na vývoji nových produktů včetně jejich finální úpravy a designu.

Informace o zakázce

Typ: Podlimitní
Rozsah: 1.Doplnění podkladů pro porovnání parametrů různých zařízení. 2.Zpracování rešerše shrnující poslední trendy v postupech čištění, loupání, antioxidačního ošetření, balení, tepelného opracování, shrnutí požadavků na produkty, ověření vlastností současného sortimentu, rozšíření námětů na finální výrobky na podobné bázi. 3.Návrh a ověření parametrů řízení procesu zpracování. 4.Optimalizace podmínek použití zařízení, zpracování podkladů pro pracovní instrukce, proškolení operátorů. 5.Experimentální doplnění dat pro aktualizaci analýzy nebezpečí a analýzy rizik. 6.Vývoj řady nových výrobků. 7.Spolupráce při výběru vhodného obalového materiálu, který bude dostatečně chránit výrobek před oxidací a bude vhodný i pro tepelné opracování. 8.Analytická a expertní podpora při vývoji nových výrobků.
Evidenční číslo zakázky: 60058140
Zadávací řízení: Otevřené
Předmět zakázky: Služby
Zadavatel-název/jméno: Jihočeská zelenina a.s.
IČ zadavatele: 60070927
Od: 01-07-2011
Do: 01-07-2012
Datum zveřejnění: 01-04-2011
Země: Česká republika
CPV: 73110000-6

Podrobné informace o zadavateli a zakázce

Detaily zakázky: Bude zobrazeno po přihlášení.



Kategorie poptávky, klasifikace

540.000
Poptávek
2.500
Kategorií
4
škály hodnot
185,200+
Poptávajícíh

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat +420 725 300 595

Volejte: +420 725 300 595