Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků

Česká republika mala

Popis poptávky

Vyhledání odborného partnera pro realizaci projektu “Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků“; Předmětem zakázky je spolupráce při vývoji a zavádění nové technologie zrání masných výrobků turbulentním způsobem a spolupráce při vývoji nových výrobků (upravené dávkování přídatných látek a obalový systém)

Informace o zakázce

Typ: Podlimitní
Rozsah: 1. Posouzení prostorů a cest v provoze, za účelem identifikace možných zdrojů kontaminace. 2. Posouzení návrhu na realizaci investic s cílem specifikovat doplňující požadavky na výrobní zařízení. 3. Provedení fázových rozborů surovin, polotovarů, hotových výrobků a dále výrobních prostorů, vzduchu a zařízení s cílem identifikovat zdroje kontaminace. 4. Zmapovat proudění vzduchu ve výrobních prostorách s cílem identifikovat možné zdroje kontaminace. 5. Navrhnout doplňující požadavky na stavební úpravy s cílem lépe řídit proudění vzduchu ve výrobních prostorách. 6. Ověřit homogenitu proudění vzduchu, vlhkosti vzduchu a teploty v nově instalovaných zakuřovacích a zracích komorách, ve kterých bude instalována inovovaná technologie s turbulentním prouděním vzduchu.7. Ověřit recepturu výrobků a vlastnosti produktu (pH, aw, obsah soli atd.) během přípravy a zrání výrobku s cílem eliminovat nadměrné vlhnutí produktu během zrání.8. Navržení míst a postupů pro ověřování čistoty zařízení, vzduch
Evidenční číslo zakázky: 60047713
Předmět zakázky: Služby
Zadavatel-název/jméno: PEJSKAR & spol., spol. s r.o.
Od: --
Do: --
Datum zveřejnění: --
Země: Česká republika
CPV: 73110000-6

Podrobné informace o zadavateli a zakázce

Detaily zakázky: Bude zobrazeno po přihlášení.



Kategorie poptávky, klasifikace

540.000
Poptávek
2.500
Kategorií
4
škály hodnot
185,200+
Poptávajícíh

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat +420 725 300 595

Volejte: +420 725 300 595