Technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni VCZZP
Praha malaPopis poptávky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni v rámci projektu Výukové centrum zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění. Předmět plnění je blíže vymezen v zadávacích podmínkách, zejména ve smlouvě, která je přílohou č. 1 této zadávací dokumentace, technické specifikaci a výkazu výměr, které jsou v přílohách č. 4 a 5 této zadávací dokumentace.Informace o zakázce
Typ: Podlimitní
Evidenční číslo zakázky: Z2021-022590
Zadávací řízení: F02
Zadavatel-název/jméno: Česká zemědělská univerzita v Praze
IČ zadavatele: 60460709
Datum zveřejnění: 25.06.2021
Země: Česká republika
CPV: 42215000
Evidenční číslo zakázky: Z2021-022590
Zadávací řízení: F02
Zadavatel-název/jméno: Česká zemědělská univerzita v Praze
IČ zadavatele: 60460709
Datum zveřejnění: 25.06.2021
Země: Česká republika
CPV: 42215000
Podrobné informace o zadavateli a zakázce
Detaily zakázky: Bude zobrazeno po přihlášení.