Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu - odborný subjekt
Česká republika malaPopis poptávky
Vyhledávání odborného partnera pro realizaci projektu "Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu"; Předmětem zakázky je spolupráce s odborným subjektem na vývoji nového výrobku - taveného plátkového sýra obohaceného vlákninou včetně finální úpravyInformace o zakázce
Typ: Podlimitní
Rozsah: 1. Charakteristika průběhu současného způsobu výroby plátkového taveného sýra. 2. Návrh vhodného typu obohacení vlákninou. 3. Testování přídavku vlákniny v malém měřítku a sledování vlivu vlákniny na senzorické vlastnosti a konzistenci taveného plátkového sýra. 4. Poradenská činnost při výběru technologických zařízení a následném spouštění výroby. 5.Analytická kontrola průběhu výrobního procesu a návrh metod, které bude výrobce používat pro zajištění standardní jakosti tavených sýrů.
Evidenční číslo zakázky: 60047919
Zadávací řízení: Otevřené
Předmět zakázky: Služby
Zadavatel-název/jméno: TPK, spol. s r.o.
IČ zadavatele: 44965117
Od: 19-09-2010
Do: 31-05-2011
Datum zveřejnění: 30-07-2010
Země: Česká republika
CPV: 73110000-6
Rozsah: 1. Charakteristika průběhu současného způsobu výroby plátkového taveného sýra. 2. Návrh vhodného typu obohacení vlákninou. 3. Testování přídavku vlákniny v malém měřítku a sledování vlivu vlákniny na senzorické vlastnosti a konzistenci taveného plátkového sýra. 4. Poradenská činnost při výběru technologických zařízení a následném spouštění výroby. 5.Analytická kontrola průběhu výrobního procesu a návrh metod, které bude výrobce používat pro zajištění standardní jakosti tavených sýrů.
Evidenční číslo zakázky: 60047919
Zadávací řízení: Otevřené
Předmět zakázky: Služby
Zadavatel-název/jméno: TPK, spol. s r.o.
IČ zadavatele: 44965117
Od: 19-09-2010
Do: 31-05-2011
Datum zveřejnění: 30-07-2010
Země: Česká republika
CPV: 73110000-6
Podrobné informace o zadavateli a zakázce
Detaily zakázky: Bude zobrazeno po přihlášení.