Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků
Česká republika malaPopis poptávky
Vyhledání odborného partnera pro spolupráci na realizaci projektu „Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků“. Projekt byl předložen společně se žádostí o dotaci v rámci Programu rozvoje venkova, Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií (resp. inovací) v potravinářství.Informace o zakázce
Typ: Podlimitní
Rozsah: 1. Rešerše shrnující poslední trendy v masné technologii, shrnující možnosti využití tzv. varných kutrů. 2. Doplnění podkladů pro porovnání parametrů různých zařízení. 3. Návrh a ověření parametrů řízení procesu zpracování. 4. Experimentální ověření vhodnosti nových surovin pro danou technologii, ověření vlivu technologie na smyslové a nutriční vlastnosti produktů. 5. Experimentální kvantifikace tepelného namáhání, zhodnocení výhod nové technologie pro účely vývoje výrobků a jejich marketingu (porovnání obsahu antinutričních látek v produktech , např. heterocyklických aminů, oxidovaných produktů cholesterolu, apod., ověření změn dalších nutričně významných složek vnesených novými surovinami (např. celková antioxidační kapacita, tendence ke tvorbě přípachů, optimalizace smyslových vlastností, optimalizace trvanlivosti atd.). 6. Experimentální doplnění dat pro aktualizaci analýzy nebezpečí a analýzy rizik. 7. Analytická a expertní podpora při inovaci
Evidenční číslo zakázky: 60048264
Zadávací řízení: Otevřené
Předmět zakázky: Služby
Zadavatel-název/jméno: Hamé s.r.o.
IČ zadavatele: 28213556
Od: 01-09-2010
Do: 31-01-2011
Datum zveřejnění: 03-08-2010
Země: Česká republika
CPV: 73110000-6
Rozsah: 1. Rešerše shrnující poslední trendy v masné technologii, shrnující možnosti využití tzv. varných kutrů. 2. Doplnění podkladů pro porovnání parametrů různých zařízení. 3. Návrh a ověření parametrů řízení procesu zpracování. 4. Experimentální ověření vhodnosti nových surovin pro danou technologii, ověření vlivu technologie na smyslové a nutriční vlastnosti produktů. 5. Experimentální kvantifikace tepelného namáhání, zhodnocení výhod nové technologie pro účely vývoje výrobků a jejich marketingu (porovnání obsahu antinutričních látek v produktech , např. heterocyklických aminů, oxidovaných produktů cholesterolu, apod., ověření změn dalších nutričně významných složek vnesených novými surovinami (např. celková antioxidační kapacita, tendence ke tvorbě přípachů, optimalizace smyslových vlastností, optimalizace trvanlivosti atd.). 6. Experimentální doplnění dat pro aktualizaci analýzy nebezpečí a analýzy rizik. 7. Analytická a expertní podpora při inovaci
Evidenční číslo zakázky: 60048264
Zadávací řízení: Otevřené
Předmět zakázky: Služby
Zadavatel-název/jméno: Hamé s.r.o.
IČ zadavatele: 28213556
Od: 01-09-2010
Do: 31-01-2011
Datum zveřejnění: 03-08-2010
Země: Česká republika
CPV: 73110000-6
Podrobné informace o zadavateli a zakázce
Detaily zakázky: Bude zobrazeno po přihlášení.